VEEL GESTELDE VRAGEN

Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen klik dan hier en stel jouw vraag aan ons.

Moet ik entreegeld betalen?

Voor €2,50 (ex. servicekosten) kan je online een toegangsbewijs kopen. 

Wat is er allemaal te koop?

Nieuwe en tweedehands kinderkleding voor de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Ook is er speelgoed te koop. De standhouders bepalen zelf de prijzen. Het is dus mogelijk dat dezelfde producten voor verschillende prijzen worden verkocht. 

Kan ik pinnen?

De Kinderkleding-Markt verhuurt de standplekken en de standhouder is zelf verantwoordelijk voor de betaling. Ga ervan uit dat het niet mogelijk is om met de pin te betalen. Op locatie is er geen mogelijkheid om cash geld te pinnen. Dus zorg ervoor dat je voldoende cashgeld meeneemt

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Is er parkeergelegenheid bij de locatie?

Er zijn voldoende fietsenrekken aanwezig.

Auto's kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats onder het viaduct N7 / Beneluxweg. Ongeveer in het midden (ter hoogte van het grijze gebouw aan de overzijde)  is een doorgang in het hekwerk om de weg over te steken. Wij willen hierbij aangeven om goed uit te kijken voordat de weg wordt overgestoken aangezien hier geen zebrapad aanwezig is. 

Mag ik zelf eten en/of drinken meenemen als bezoeker? 

Het is niet toegestaan om zelf eten en/of drinken mee te nemen. Er is een verkooppunt aanwezig waar fris, koffie en thee verkrijgbaar is. Ook zijn daar kleine versnaperingen te koop. Bij dit verkooppunt kan zowel met cashgeld als met de pin worden betaald. LET OP; er kan geen cashgeld worden gepind.

Is de Kinderkleding-Markt veilig om naartoe te gaan?

Veiligheid van alle aanwezigen staat boven alles. De Graanfabriek is volledig Corona-proof ingericht en ook het programma is daarop aangepast.

Natuurlijk vragen wij ook iedereen om zijn gezond verstand te gebruiken en de richtlijnen van het RIVM, de maatregelen die de organisatie en de Graanfabriek op locatie heeft genomen, en deze huisregels na te leven. Overtreding van deze regels of het niet opvolgen van instructies van personeel heeft tot gevolg dat je uit de locatie wordt verwijderd zonder dat je recht hebt op restitutie van entreegelden.

 

Met hoeveel personen mag ik de Kinderkleding-Markt bezoeken?

Er geldt een maximum van 4 personen in een gezelschap (een groep mensen die iets met elkaar doen). Mensen moeten in gezelschappen altijd 1.5 meter afstand houden. Behalve als zij 1 huishouden zijn. Klik HIER voor meer informatie. 

Wat zijn de algemene voorwaarden voor een bezoeker & standhouder?

Bij het betreden van de Kinderkleding-Markt als bezoeker en bij deelname als standhouder verklaar je akkoord te gaan met DEZE algemene voorwaarden.